O nama

SF1 Group je regionalno prepoznata kao ambasador premijum brendova, kroz portfolio proizvoda vrhunskog kvaliteta za potrošače istančanog stila. Pored brendova Pandora i Nespresso®, poželeli smo da Vam pružimo i dodatne usluge u skladu sa vrednostima grupacije, a koje obuhvataju izdavanje kvalitetnog poslovnog prostora u Beogradu, namenjenog za kancelarijsko poslovanje i maloprodajnu delatnost. Poslovni prostori i prostori za maloprodajnu delatnost se nalaze u objektima koji su u našem vlasništvu.

 

 

 

 

Istančan stil i izvanredan kvalitet su okosnica naše ponude poslovnog prostora u Beogradu. Pored premijum brendova proizvoda, sada je tu i usluga zakupa premijum kancelarijskog kao i premijum pozicija za oglašavanje.

Najfrekventnije OOH lokacije u samom centru Beograda će pružiti vašem brendu vidljivost na LED bilbordu  vrhunskog kvaliteta veličine cca 60m2, kao i na nekoliko stotina m2 osvetljene fasade na zgradi bivše Beobanke, a budućeg modernog poslovnog kompleksa u samom centru Beograda.

 

Poslovni prostor kakav već godinama pružamo zakupcima u Knez Mihailovoj ulici je prepoznat od strane mnogih koji su svoje kancelarije upravo ovde oformili. Kvalitet uređenosti enterijera, kao i atraktivnost eksterijera i centralne gradske lokacije su ono čemu težimo kada nudimo da zakupite poslovne prostorije u našim objektima.

I nadalje ćemo nastojati da Vam ponudimo isključivo kvalitet i sigurnost u vrednosti brendova koje zastupamo, kao i vrhunske dodatne vrednosti usluga koje Vam pružamo na putu do dugoročnog partnerstva.