Objekat karakteriše mnoštvo staklenih površina koje pružaju mogućnost prirodne ventilacije kao i prelepog pogleda sa svakog sprata. Ove poslovne prostore u centru Beograda okružuje mnoštvo banaka, prodavnica, restorana i drugih saržaja do kojih možete da prošetate i veoma brzo obavite dnevne obaveze. Poslovnu zgradu okružuju i renomirani gradski hoteli u kojima mogu da odsednu Vaši saradnici ili klijenti iz inostranstva. Pogled sa terase koja se nalazi na sedmom spratu pruža predah i pogled na objekte poput zgrade osiguravajućeg društva L‘Union, SANU, Galerije Progres...
Savremena samoventilirajuća fasada ovog poslovnog objekta je obložena dekorativnom keramikom. Fasada takođe poseduje aluminijumsku bravariju sa termoizolacionim staklima (omogućeno otvaranje prozora). Dupli pod na svim etažama je sa završnom obradom keramike. U ovoj zgradi postoji i ulazni hol sa liftom. Grejanje je regulisano priključenjem na Beogradske Elektrane, a hlađenje je obezbeđeno putem multi split sistema.
 
Poslovni prostori su pregrađeni gipsanim i staklenim zidovima. Svaki sprat ove poslovne zgrade ima svoj mokri čvor i svoju mini kuhinju koja je projektovana i izvedena u skladu sa zahtevima zakupca. U objektu je obezbedjena kontrola pristupa i omogućen je pristup 24/7.

Galerija slika