U neposrednom okruženju Nušićeva Business Center-a nalaze se stambeni i komercijalni objekti kao i brojne državne institucije. Ova zona je pokrivena se više javnih garaža, a neposredno pored poslovne zgrade nalaze se stanice za više autobuskih i trolejbuskih gradskih linija koje omogućavaju lak pristup svim delovima grada.
Nušićeva Business Center odlikuje savremena fasada sa aluminijumskom bravarijom i termoizolacionim staklima (omogućeno otvaranje prozora). Zajednički prostori su opremljeni kvalitetnom italijanskom keramikom. U objektu postoji prostrani ulazni hol sa recepcijom i obezbeđenjem, dva lifta i kontrola pristupa. Grejanje i hlađenje je obezbeđeno putem dvocevnog vodenog sistema.
Na fasadi je postavljen LED bilbord od cca 60 m2. Ovaj oglasni prostor je predviđen za oglašavanje klijenata koji žele da na premijum lokaciji njihova reklama bude vidljiva svima koji izlaze iz Terazijskog tunela iz pravca Brankove ulice, kao i prolaznicima  Dečanske ulice. Više na linku.
Poslovni prostori su koncipirani kao open space sa mogućnošću pregrađivanja na manje kancelarije. Kancelarije su završene i opremljene kvalitetnom podnom keramikom, sanitarijama i holandskim itisonima.

Galerija slika